top of page

Gemeenschappelijke delen

De schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen verloopt maar al te vaak via een beurtrolsysteem of met betaling van dienstencheques. Helaas is dit ten strengste verboden en mag hiermee enkel een huishoudelijke taak vergoed worden. Schakel VHV Cleaning in en maak komaf met de steeds terugkerende discussie of uw medebewoner al dan niet zijn beurt uitvoerde. Een propere  trapzaal zorgt ervoor dat u thuiskomt in een oase van rust en dat u zich niet hoeft te schamen wanneer u bezoek ontvangt.

Gemeenschappelijke delen

Wat houdt dat in?

Trapzalen

We vegen en dweilen uw trapzaal van boven tot onder. Ook elke verdieping krijgt een grondige beurt. Heeft de inkomhalvloer af en toe een goede schrobbeurt nodig? Vraag het ons en we nemen het er graag bij! Zowel een wekelijkse, twee wekelijkse of maandelijkse frequentie is mogelijk.

Buitenzetten afval

Wenst u graag dat we wekelijks de afvalcontainers en – zakken buitenzetten?
Geen enkel probleem, ook dat behoort tot ons frequent takenpakket.

Liften

Waar trappen zijn, zijn meestal liften. Deze dienen flink schoongemaakt te worden, omdat ze weinig verluchting en veel bezoek krijgen. Wij reinigen de spiegels, desinfecteren alle knoppen en reinigen de vloer van de lift.

Contacteer ons vandaag nog!

Maak kennis met onze hoogwaardige service in de schoonmaak van uw trapzaal.

Contacteer ons gerust om uw wensen met ons te bespreken!

bottom of page